ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Φαμαλικάο για Μιχάι

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Φαμαλικάο για Μιχάι

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Φαμαλικάο για Μιχάι

bet365

Ο Ενέα Μιχάι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στη Φαμαλικάο, που αποκτά το 50% των δικαιωμάτων του.

ΠΑΟΚ και Φαμαλικάο ήταν σε ανοικτή γραμμή το τελευταίο χρονικό διάστημα για την περίπτωση του Ενέα Μιχάι, ο οποίος γνώριζε από την αρχή του καλοκαιριού ότι θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Φαμαλικάο, ομάδα που εδρεύει στην περιοχή της Μπράγκα και αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος ήταν μια επιλογή που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, μετά και τις επαφές που είχε ο Ζοσέ Μπότο με τους συμπατριώτες του.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε την Πέμπτη (11/8) και κάνει λόγο για συνιδιοκτησία του Αλβανού διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Η Φαμαλικάο θα αποκτήσει τον Μιχάι και ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του, με το συμβόλαιο που έχει υπογεγραμμένο με τους «ασπρόμαυρους» να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα