ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ρ. Σοάρες, κέρασαν Ίνγκασον και Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ρ. Σοάρες, κέρασαν Ίνγκασον και Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ρ. Σοάρες, κέρασαν Ίνγκασον και Ολιβέιρα

bet365

Ο Ράφα Σοάρες ακολούθησε την Πέμπτη (11/8) πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης και σιγά-σιγά παίρνει το δρόμο της επιστροφής. «Μπάρμπεκιου» με πρωτοβουλία Ίνγκασον-Ολιβέιρα.

Με τον Ιβάν Νέσμπεργκ να έχει μπει στα «πιτς», με θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την Πέμπτη (11/8) τον Ράφα Σοάρες να ακολουθεί πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης κι από την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, όλο ποδοσφαιρικό τμήμα, έπειτα από πρωτοβουλία των Ίνγκασον, Ολιβέιρα, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν τα γενέθλιά τους, έμεινε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για «μπάρμπεκιου».

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Λογική κι αντιμετώπιση εβδομάδας αγώνα έχουν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται για την φιλική αναμέτρηση με τον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας κι έπειτα την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Την Πέμπτη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής ξεχωριστά για την αμυντική λειτουργία και ξεχωριστά για την ανάπτυξη και τα τελειώματα μέσω οργανωμένης επίθεσης.

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ράφα Σοάρες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης κι από την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα