Μεταξάς: «Θα έχουμε διαφορετική εικόνα στα επόμενα παιχνίδια» (vid)

Newsroom
Μεταξάς: «Θα έχουμε διαφορετική εικόνα στα επόμενα παιχνίδια» (vid)

bet365

Ο Ηρακλής Μεταξάς, τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, έδειξε αισιόδοξος πως οι Αρκάδες θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι έχασε χθες (9/8) ο Αστέρας Τρίπολης από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον μικρό τελικό του τουρνουά του Βόλου και τερμάτισε την 4η θέση. Ο Ηρακλής Μεταξάς από την πλευρά του τόνισε πως οι Αρκάδες θα είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. «Δεν είμαι ικανοποιημένος όσο θα ήθελα. Είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν και κάποια που δεν μου άρεσαν καθόλου. Θα ξεκινήσουμε και πάλι με τα στάνταρ με τις στατικές φάσεις, σίγουρα θέλουμε βελτίωση εκεί. Οι τελικές μας ήταν αρκετές, αλλά δεν βρήκαμε στόχο και εκεί πρέπει να το δουλέψουμε. Οπως είπα και προχθές, έπαιξαν συνολικά 19 παιδιά, το μοιράσαμε το παιχνίδι. Από αυτές τις δύο ομάδες, θα κάνουμε μια καλή και νομίζω και με αυτό μόνο θα δούμε μια άλλη εικόνα μέσα στο γήπεδο», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Δεν είχαμε προετοιμαστεί για τα πέναλτι, φιλικός αγώνας είναι. Εμείς κάνουμε τα φιλικά, για να δούμε κάποια παιδιά , να τα δοκιμάσουμε σε θέσεις που τις γνωρίζουμε ή και σε θέσεις που δεν τα γνωρίζουμε. Προχθές και τον Μπερτόγλιο και τον Τιλίκα τους βάλαμε στο κέντρο, να δούμε και εκεί τι μπορούν να προσφέρουν. Το κάνουμε για να δοκιμάσουμε και να δούμε πράγματα. Ελπίζω και πιστεύω απόλυτα ότι θα έχουμε διαφορετική εικόνα στα επόμενα παιχνίδια».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα