Κρίσιμη συνάντηση Superleague - κυβέρνησης την Τετάρτη για τα χρήματα από το στοίχημα, σκέψεις ακόμα και για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος!

Newsroom
Κρίσιμη συνάντηση Superleague - κυβέρνησης την Τετάρτη για τα χρήματα από το στοίχημα, σκέψεις ακόμα και για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος!

bet365

Στη Super League εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 20 Αυγούστου, όπως και έχει οριστεί.

Συνάντηση με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη που χειρίζονται το θέμα της καταβολής των χρημάτων που έχουν να λάβουν οι ομάδες της Super League από το στοίχημα, θα έχει αύριο (3/8) αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής. Με θέμα, προφανώς, το πότε θα εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία των ΠΑΕ, τη στιγμή που τόσο η Super League 2 όσο και λίγκες άλλων ομαδικών αθλημάτων ενημερώθηκαν πως οι πληρωμές ... πάνε για τα μέσα Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Εξέλιξη που οδήγησε τη μεν πρώτη στην έκδοση ανακοίνωσης που αφήνει «ερωτηματικά» για το πότε και αν θα ξεκινήσει το πρτωτάθλημά της, ενώ σε μπάσκετ και βόλεϊ υπήρξε ουσιαστικά επί του παρόντος «λουκέτο».

Εάν η πλευρά των αρμοδίων μεταφέρει ανάλογο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής και στη Super League, τότε υπάρχουν σκέψεις ακόμη και να μην αρχίσει η κατηγορία στις 20 Αυγούστου όπως και έχει οριστεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα