«Προτεραιότητα του Ουμτιτί είναι να επιστρέψει στη Λιόν»

«Προτεραιότητα του Ουμτιτί είναι να επιστρέψει στη Λιόν»

Newsroom
«Προτεραιότητα του Ουμτιτί είναι να επιστρέψει στη Λιόν»

bet365

Ο Γάλλος στόπερ της Μπαρτσελόνα που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει θέσει σε πρώτο πλάνο να παίξει και πάλι στη Λιόν.

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ώστε να αποκτήσει τον Σάμουελ Ουμτιτί ως δανεικό από την Μπαρτσελόνα έκανε χθες (30/7) λόγο το ESPN και τοποθέτησε έτσι τον διεθνή Γάλλο στόπερ στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα όμως με την «Sport» ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός που δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι στους «μπλαουγκράνα» επιθυμεί τον επαναπατρισμό του και η ισπανική εφημερίδα ανέφερε πως για τον Ουμτιτί προτεραιότητα είναι να παίξει ξανά στη Ligue 1 και ειδικότερα στη Λιόν όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ήταν εκεί από το 2002 μέχρι και το 2016.

Ο λόγος είναι ότι πιστεύει πως μόνο εκεί θα «ανέβει» η καριέρα του και μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει αισθητά το κασέ του με σκοπό να φορέσει και πάλι τη φανέλα της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα