Ο Ατρόμητος κέρδισε (2-1) τη Φίτεσε

Ο Ατρόμητος κέρδισε (2-1) τη Φίτεσε

Newsroom
 Ο Ατρόμητος κέρδισε (2-1) τη Φίτεσε

bet365

Ο Ατρόμητος επικράτησε της ολλανδικής ομάδας χάρις σε δύο τέρματα που σημείωσε στα πρώτα λεπτά του ματς.

Τη φιλική νίκη επί της Φίτεσε πήρε σήμερα (30/7) ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε 2-1 της ολλανδικής ομάδας και προσέθεσε ακόμη μία καλή εμφάνιση στον καλοκαιρινό του «απολογισμό».

Ο Κρις Κόλμαν ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τους Κιβρακίδη, Χατζηϊσαϊα, Σουάρεθ, Αθανασίου στην άμυνα, τους Ερλινγκμαρκ, Κουέν, Χαρίση στον άξονα, τους Ρομπάιγ, Κλωναρίδη στα άκρα και τον Τζαβίδα στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν με το... πόδι στο γκάζι, παρότι αρκετά νωρίς «έχασαν» τον Χαρίση με τραυματισμό (η κατάστασή του θα εκτιμηθεί). Μόλις στο 9' και μετά από παράλληλη του Μουνίθ που τον αντικατέστησε ο Κλωναρίδης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 14' ο Τζαβίδας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας μετά από κάθετη του Χατζηισαΐα, βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα. Μέχρι την ανάπαυλα η ελληνική ομάδα απώλεσε μία καλή ευκαρία με τον Μουνίθ, ενώ ο Γιαννιώτας στις αρχές του δεύτερου μισού πιστώθηκε μία εξαιρετική επέμβαση.

Σε αυτό το διάστημα οι Ολλανδοί μείωσαν με τον Φέρο, είχαν και ορισμένες καλές στιγμές, αλλά και ο Ατρόμητος θα μπορούσε να βρει τρίτο γκολ (π.χ. με τον Αθανασίου).

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (62’ Στρούγγης), Χατζηισαΐας (67’ Μαυρομμάτης), Αθανασίου, Ερλινγκμαρκ (72’ Οικονομίδης), Χαρίσης (8’ Μουνίθ), Κούεν (86’ Μουντές), Ρομπάιγ (46’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (67’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης (77’ Δαλαμήτρας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα