Κόλμαν: «Στην τακτική θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Κόλμαν: «Στην τακτική θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Newsroom
Κόλμαν: «Στην τακτική θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

bet365

Στην δουλειά που γίνεται στην τακτική στάθηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν χαρακτηρίζοντας καλή τη νίκη επί της Φένλο.

Ο Ατρόμητος επικράτησε σε φιλικό της Φένλο με 2-1 με τον Κρις Κόλμαν να αναφέρει για το ματς αυτό τα εξής: «Ήταν μια πολύ καλή νίκη, αλλά και μια πολύ καλή απόδοση από μας στο παιχνίδι. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, σε αυτό δηλαδή που δουλεύουμε.

Είμαστε ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στη φυσική κατάσταση των παικτών και παράλληλα στην απόδοσή τους.

Αυτή τη στιγμή, μικρά κομμάτια του παιχνιδιού αφορούν τομείς της τακτικής. Σε αυτό το κομμάτι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε σχέση με το σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα