Λουκεμπάκιο: «Με θέλει ο Ολυμπιακός, όμως η Χέρτα είναι το σπίτι μου»

Λουκεμπάκιο: «Με θέλει ο Ολυμπιακός, όμως η Χέρτα είναι το σπίτι μου»

Newsroom
Λουκεμπάκιο: «Με θέλει ο Ολυμπιακός, όμως η Χέρτα είναι το σπίτι μου»

bet365

Ο Βέλγος εξτρέμ, Ντόντι Λουκεμπάκιο, παραχώρησε συνέντευξη στη Bild και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στη Χέρτα Βερολίνου.

Ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» στην αγορά για την απόκτηση εξτρέμ και ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν στους Πειραιώτες είναι ο διεθνής Βέλγος, Ντόντι Λουκεμπάκιο, ο οποίος αγωνίζεται στη Χέρτα Βερολίνου. O 24χρονος ακραίος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στη Bild και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για την απόκτηση του, όμως ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Βερολίνου, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός με θέλει. Υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από Βέλγιο, Ισπανία και Ιταλία. Όμως η προσοχή μου είναι 100% στη Χέρτα. Νιώθω πολύ άνετα με τον νέο προπονητή και τον Φρέντι Μπόμπιτς. Φυσικά και θέλω να μείνω. Η Χέρτα είναι τώρα το σπίτι μου. Έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους και ένα πολύ όμορφο. Κουβαλάω μέσα μου πολύ καλές αναμνήσεις και θέλω να τις ζήσω ξανά. Και ο προπονητής θέλει να μείνω», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ντόντι Λουκεμπάκιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα