ΑΕΚ: Το δεύτερο τεστ με τη Φόλενταμ και η δοκιμή του Αλμέιδα με τέσσερις χαφ

ΑΕΚ: Το δεύτερο τεστ με τη Φόλενταμ και η δοκιμή του Αλμέιδα με τέσσερις χαφ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Το δεύτερο τεστ με τη Φόλενταμ και η δοκιμή του Αλμέιδα με τέσσερις χαφ

bet365

Η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με αντίπαλο τη Φόλενταμ, με τον Ματίας Αλμέιδα να δοκιμάζει ξανά σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα, αλλά με τέσσερις χαφ.

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για την ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Άλκμααρ της Ολλανδίας. Οι διπλές προπονήσεις του Ματίας Αλμέιδα και των συνεργατών του είναι απαιτητικές, με τους κιτρινόμαυρους να τα δίνουν όλα καθημερινά σε υψηλή ένταση. Ο Αλμέιδα μερικά από τα πράγματα που ζητάει είναι πρέσινγκ, άμεση ανάκτηση μπάλας και γρήγορη μετάβαση της με κάθετο παιχνίδι. Δηλαδή τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του, τα οποία εμφανίστηκαν στο πρώτο φιλικό το περασμένο Σάββατο με την Γκενκ στο Βέλγιο.

Το βράδυ της Παρασκευής (22/7) στις 20:00 (από CosmoteSport 1 και από το επίσημο κανάλι της ολλανδικής ομάδας στο YouTube) η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο φιλικό τεστ της καλοκαιρινής της προετοιμασίας αντιμετωπίζοντας τη Φόλενταμ στο προπονητικό κέντρο του Άλκμααρ. Ένα φιλικό το οποίο θα διεξαχθεί σε τέσσερα 30λεπτα. Μένει να φανεί αν τα πόδια των κιτρινόμαυρων θα είναι πιο βαριά σε σύγκριση με το παιχνίδι με την Γκενκ, κάτι που αν συμβεί θα είναι απόλυτα λογικό εξ αιτίας των συνεχόμενων δυνατών προπονήσεων, έχοντας βγάλει σχεδόν τη δεύτερη βδομάδα του βασικού σταδίου.

Στο φιλικό του Σαββάτου ο Ματίας Αλμέιδα είχε παρουσιάσει δύο σχηματισμούς. Το 3-1-4-2 στο πρώτο ημίχρονο και το 4-3-3 στο δεύτερο μέρος. Στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός δοκίμασε ξανά τριάδα στην άμυνα σε σχηματισμό με τέσσερις χαφ αυτή τη φορά σε 3-4-2-1 και κάποια πρόσωπα σε νέους ρόλους. Συγκεκριμένα η δοκιμή ήταν με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τον Ρότα σε ρόλο δεξιού στόπερ μαζί με τους Σιμάνσκι και Τζαβέλλα στην τριάδα της άμυνας, τον Λιβάι Γκαρσία στη δεξιά πλευρά και τον Τσούμπερ στην αριστερή πτέρυγα. Στον άξονα ήταν οι Γιόνσον και Πινέδα, με τους Μάνταλο και Γκατσίνοβιτς μπροστά τους και τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Θυμίζουμε πως στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση οι Αλμπάνης και Μισελέν έκαναν ατομικό και οι Τζούντα Γκαρσία, Κορνέζος και Μιτάι αποφόρτιση, ενώ οι Μαχαίρας και Λάτσι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τη Φόλενταμ θα δώσει ακόμα ένα φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Ουτρέχτη στις 27 Ιουλίου κεκλεισμένων των θυρών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα