Ολυμπιακός: Οι διαπραγματεύσεις με τον Στάιλς και το πιθανό come back για Εμποκού

Ολυμπιακός: Οι διαπραγματεύσεις με τον Στάιλς και το πιθανό come back για Εμποκού

Ολυμπιακός: Οι διαπραγματεύσεις με τον Στάιλς και το πιθανό come back για Εμποκού

bet365

Ο Ολυμπιακός κάνει νέο κύκλο επαφών για την απόκτηση του χαφ Στάιλς και είναι πιθανό να στραφεί ξανά στη λύση Εμποκού.

Σε αυτή τη φάση στον Ολυμπιακό προφανώς αυτό που προέχει είναι να περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα την ερχόμενη Τετάρτη. Επίσης το κλίμα που υπάρχει συνδέεται άμεσα με αυτό το ματς και υπάρχει πιθανότητα οι όποιες μεταγραφικές εξελίξεις να πάνε μετά από αυτό και ανάλογα με την έκβασή του. Πέραν του προβληματισμού που υφίσταται για την εμφάνιση των Πειραιωτών, οι Ερυθρόλευκοι προφανώς και ποντάρουν πολλά σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, που θα δώσει άλλη ώθηση.

Ως προς το μεταγραφικό πεδίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία νέα σειρά συζητήσεων για τον χαφ Στάιλς. Με τη Μπάρνσλεϊ θεωρείται πως μπορεί να βρει κοινό σημείο επαφής, όμως σε αυτή τη φάση ο Ούγγρος διεθνής θα πρέπει να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του για το συμβόλαιό του για να κλείσει το deal. Παράλληλα παραμένει πιθανό ο Ολυμπιακός να επανέλθει για την καθόλου εύκολη περίπτωση του winger Εμποκού της Ρεμς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα