ΑΕΚ: Απευθείας στην Ολλανδία ο Πινέδα, περνάει ιατρικά κι υπογράφει

ΑΕΚ: Απευθείας στην Ολλανδία ο Πινέδα, περνάει ιατρικά κι υπογράφει

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Απευθείας στην Ολλανδία ο Πινέδα, περνάει ιατρικά κι υπογράφει

bet365

Ο 26χρονος Μεξικανός χαφ ταξιδεύει σήμερα (14/7) στην Ολλανδία, περνάει ιατρικά και εντάσσεται στην προετοιμασία της Ένωσης.

Σε ρυθμούς Ορμπελίν Πινέδα κινείται η ΑΕΚ.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, από το βράδυ της Τρίτης (12/7), ο 26χρονος θα μετακινηθεί στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο χωρίς οψιόν αγοράς.

Μια είδηση που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από το ρεπορτάζ καθώς οι «Κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε ανταλλαγή εγγράφων με την ομάδα του Βίγο, ρυθμίζοντας και τα τυπικά για την οριστικοποίηση του deal.

Τα νεότερα από την υπόθεση του Μεξικανού χαφ, τον θέλουν να ταξιδεύει απευθείας σήμερα από την Ισπανία στην Ολλανδία, κι υπολογίζεται να φτάσει το απόγευμα στο Άλκμααρ, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Εκεί θα υποβληθεί και στα καθιερωμένα ιατρικά κι εργομετρικά τεστ, ώστε να ακολουθήσει η ανακοίνωση της μεταγραφής και να μπει κανονικά στις προπονήσεις των «Κιτρινόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα