ΠΑΣ Γιάννινα: Πέταξε για Πολωνία, έμειναν πίσω δύο κρούσματα κορονοϊού

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Πέταξε για Πολωνία, έμειναν πίσω δύο κρούσματα κορονοϊού

bet365

Στην Πολωνία βρίσκεται από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα δώσει και δύο φιλικά με Μπανίκ Οστράβα και Ομόνοια. Καραχάλιος και Γωγουβίτης βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέταξε για την Πολωνία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα δώσει δύο φιλικά με Μπανίκ Οστράβα και Ομόνοια.

Στο αεροπλάνο δεν μπήκαν οι Καραχάλιος και Γωγουβίτης μιας και βρέθηκαν θετικοί στον έλεγχο Covid-19 πριν από το ταξίδι.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Για την Πολωνία και το αθλητικό κέντρο του Κίελτσε, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και τις 23 Ιουλίου, αναχώρησε η ομάδα μας σήμερα το πρωί.

Ο προπονητής μας κ.Στάικος έχει στη διάθεση του για την προετοιμασία, τους:

 1. Erramuspe Rodrigo
 2. Ante Rosero Kevin Duvan
 3. Παντελάκη Επαμεινώνδα
 4. Πήλιο Σταύρο
 5. Λώλη Αλέξανδρο
 6. Κιάκο Ιωάννη
 7. Σταματελόπουλο Απόστολο
 8. Mendes Moreira Ahmad
 9. Poznanski Louis
 10. Σούλη Βασίλειο
 11. Λιάσο Άγγελο
 12. Αθανασίου Βασίλειο
 13. Τσάβο Άγγελο
 14. Ρίζο Ιωάννη
 15. Κύρκο Ιάσων
 16. Conde Pedro
 17. Bilbao Iker
 18. Prior Jerome
 19. Soria Carles
 20. Τσίρη Άγγελο
 21. Λώλη Νικόλαο
 22. Daan Rienstra

Εκτός αποστολής για την προετοιμασία έμειναν οι Καραχάλιος και Γωγουβίτης μιας και βρέθηκαν θετικοί στον έλεγχο Covid-19 πριν από το ταξίδι.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας επί πολωνικού εδάφους έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά με την τσέχικη Μπάνικ Οστράβα στις 19/7 και τρεις ημέρες αργότερα στις 22/7 με την Ομόνοια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα