Μπούργος: «Να φτιάξουμε την ομάδα για τους τελικούς με τη Γκόμελ»

Μπούργος: «Να φτιάξουμε την ομάδα για τους τελικούς με τη Γκόμελ»

Newsroom
Μπούργος: «Να φτιάξουμε την ομάδα για τους τελικούς με τη Γκόμελ»

bet365

Ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού και τόνισε πως ο στόχος του είναι να έχει έτοιμη την ομάδα για τους δυο «τελικούς» με τη Γκόμελ.

Ο Άρης νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό σε φιλικό «τεστ» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά το ματς ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών, Χερμάν Μπούργος, μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως ο στόχος είναι να είναι έτοιμη η ομάδα του για τους δυο «τελικούς» με τη Γκόμελ, για τα προκριματικά του Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού:


Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας καθώς έρχονται δύο τελικοί με τη Γκόμελ».

Για την ετοιμότητα του Άρη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ημέρα με την ημέρα η ομάδα βελτιώνεται και σιγά σιγά βαδίζουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει το σύστημα 4-4-2 εναντίον της Γκόμελ: «Θα το δούμε αυτό, θα αποφασιστεί και από τους παίκτες που θα έρθουν, πιο πολύ θα κριθεί το σύστημα από αυτούς που θα προστεθούν στην ομάδα».

Για το υπάρχον ρόστερ: «Eίμαστε σε καλές συνθήκες, προχωράμε και πρέπει σε δέκα μέρες να φτιάξουμε μία ομάδα για τους τελικούς με τη Γκόμελ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα