Παναθηναϊκός: Τα θέλω του Ιβάν από την θεωρία στην πράξη (vid)

Παναθηναϊκός: Τα θέλω του Ιβάν από την θεωρία στην πράξη (vid)

Παναθηναϊκός: Τα θέλω του Ιβάν από την θεωρία στην πράξη (vid)

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε βάρος στην εκμάθηση του πρέσινγκ και του build up απέναντι σε ομάδα που παίζει με τριάδα στην άμυνα. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Το... μενού της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με μία άσκηση με μεγάλη ένταση, τέσσερις εστίες περιμετρικά και δύο ομάδες που έπαιζαν διπλό και μπορούσαν να σκοράρουν σε ένα από τα δύο τέρματα. Υπήρχε ο περιορισμός των τριών εναλλαγών της μπάλας για να εκδηλωθεί επίθεση.

Πορτοκαλί ομάδα: Σένκεφελντ, Τσέριν, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ, Κρυπαράκος, Καμπετσής, Καρλίτος, Ρούμπεν, Σιδεράς, Πούγγουρας, Γκάνεα.

Πράσινη ομάδα: Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Σαρδέλης, Ιωαννίδης, Σάρλια, Κουρμπέλης, Ηλιάδης, Φρόκου, Κώτσιρας, Παλάσιος.

Μπαλαντέρ ο Αϊτόρ.

Νικητές ήταν οι παίκτες με τα πορτοκαλί φανέλα, με τον Καρλίτος να σκοράρει δύο πολύ όμορφα γκολ ενώ και ο Μάγκνουσον σκόραρε δις.

Ανάμεσα στο τρίτο κομμάτι της άσκησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε στους παίκτες του:

«Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να παίξετε καλύτερα. Θέλω να παίξτε πιο απλά, να βάλετε περισσότερα γκολ σε αυτές τις καταστάσεις. Να αλλάζετε από τη μία πλευρά στην άλλη, χωρίς να χάνετε την μπάλα εύκολα. Παίξτε πιο απλά, πάμε άλλο ένα...»

Από κει και πέρα, ο Γιοβάνοβιτς συνέχισε τα φροντιστήρια για την πίεση ψηλά και την ανάπτυξη απέναντι σε ομάδες που παίζουν 3-5-2 ή 3-4-3. Από την θεωρία του πρωινού, πέρασε στην πράξη το απόγευμα ο Σέρβος κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα