Μάγκνουσον: «Οι οπαδοί μας έχουν πράσινο αίμα και θα αποκτήσω και εγώ»

Μάγκνουσον: «Οι οπαδοί μας έχουν πράσινο αίμα και θα αποκτήσω και εγώ»

Νίκος Αθανασίου
Μάγκνουσον: «Οι οπαδοί μας έχουν πράσινο αίμα και θα αποκτήσω και εγώ»

bet365

O Χάρνουρ Μάγκνουσον με ανάρτηση του στο Twitter εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκε πως θα δημιουργήσει «τρομερές αναμνήσεις» με τους συμπαίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου (9/7) την απόκτηση του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ιβαν Γιοβάνοβιτς και λίγο αργότερα έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης του «τριφυλλιού». Ο 29χρονος στόπερ τόνισε πως «πετάει από τη χαρά του» και υποσχέθηκε στους φιλάθλους πως θα δημιουργήσει «τρομερές αναμνήσεις» με τους συμπαίκτες του.

Η ανάρτηση του Μάγκνουσον:

«Πετάω πραγματικά στα σύννεφα από την χαρά μου για το γεγονός ότι ανήκω πλέον σε ένα ιστορικό κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας έχουν πράσινο αίμα και το ίδιο θα... αποκτήσω και εγώ. Η δουλειά ξεκινάει από τώρα και στόχος είναι να δημιουργήσουμε τρομερές αναμνήσεις μαζί».

@Photo credits: pao.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα