«Ο Ναντέρι είπε 'όχι' στην Εστεγκάλ για θέλει Ευρώπη»

Newsroom
 «Ο Ναντέρι είπε 'όχι' στην Εστεγκάλ για θέλει Ευρώπη»

bet365

Ο Ιρανός αριστερός μπακ φαίνεται πως απέρριψε πρόταση της πρώην ομάδα του και στο Ιράν μεταδίδουν πως εκτός της Λαμίας στο «κόλπο» για την απόκτησή του είναι και ένα πορτογαλικό club.

Σε πρώτο πλάνο για τη Λαμία βρίσκεται ο Μοχαμάντ Ναντέρι και στην ομάδα συνεχίζουν τις επαφές τους με την πλευρά του Ιρανού αριστερού μπακ. Ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στη χώρα του και κάνει προπονήσεις με την Εστεγκάλ, όπου και αγωνίζονταν μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 οπότε και πήγε στην Τουρκία για την Αλτάι.

Η εκεί παρουσία του «φούντωσε» τα σενάρια επαναπατρισμού και όπως αναφέρουν τα εκεί ΜΜΕ από το «Αζάντι Στάντιουμ» του έκαναν κουβέντα ώστε να φορέσει ξανά τη φανέλα τους. Ομως η απάντησή του ήταν αρνητική και τα σχετικά δημοσιεύματα τονίζουν «πως προτεραιότητα του 26χρονου ακραίου οπισθοφύλακα είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη και διαπραγματεύεται με μία ελληνική ομάδα (σ.σ. τη Λαμία) και μία πορτογαλική». Αυτόματα υπάρχουν πολλές πιθανότητες στο «Αθανάσιος Διάκος» να «κλείσουν» άμεσα και θετικά την περίπτωσή του, αν και φαίνεται πως προέκυψε «ανταγωνιστής» από τη χώρα της Ιβηρικής.

Την ίδια στιγμή άμεσα φαίνεται πως θα «τελειώσει» η περίπτωση του γνώριμού μας μεσοεπιθετικού Τόμας Ντε Βινσέντι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα