Λουτσέσκου: «Ήθελα να είχαμε μαζί μας το 90% του ρόστερ, αλλά έτσι είναι οι μεταγραφές…»

Λουτσέσκου: «Ήθελα να είχαμε μαζί μας το 90% του ρόστερ, αλλά έτσι είναι οι μεταγραφές…»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Ήθελα να είχαμε μαζί μας το 90% του ρόστερ, αλλά έτσι είναι οι μεταγραφές…»

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έμεινε ικανοποιημένος από την αφοσίωση και την ενέργεια των παικτών του στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς, ωστόσο άφησε ανοικτό το παράθυρο σ’ ότι αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης.

Οι μεταγραφές, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, «δεν έχουν ολοκληρωθεί, είναι ακόμη σε εξέλιξη, δουλεύουμε κάποιες υποθέσεις», είπε και πρόσθεσε:

«Το γκρουπ ακόμη είναι υπό διαμόρφωση, σχηματίζεται, προσωπικά θα ήθελα να είχαμε μαζί μας το 90% του ρόστερ, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι οι μεταγραφές είναι μια διαδικασία που δεν αλλάζει, κάποιοι θα έρθουν νωρίς, κάποιοι όχι, θα ήθελα να έχω κάποιους περισσότερους παίκτες μαζί μου να δουλέψουμε αυτή την περίοδο και να αφήσουμε κάποιες εκκρεμότητες για το τέλος», υποστήριξε μετά το τέλος του φιλικού με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς (0-4), όπου ο «Δικέφαλος» ήταν εντυπωσιακός κατά διαστήματα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έδειξε να επιμένει για την σημασία της προετοιμασίας και την σκληρή δουλειά που γίνεται αυτό το διάστημα επί ολλανδικού εδάφους. «Αυτό που θέλω είναι να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους και όταν ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι της βασικής προετοιμασίας να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και ιδέες για την ενδεκάδα. Πιέζω πολύ στις προπονήσεις τους παίκτες, το γνωρίζω, αλλά είναι ένα κομμάτι της χρονιάς που αυτό πρέπει να γίνει γιατί μπροστά μας έχουμε μακρύ δρόμο», σχολίασε.

Τι κρατάει από το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας; «Μου άρεσε η αφοσίωση και η ενέργεια των παικτών. Τα αποτελέσματα και οι νίκες στα φιλικά σου δίνουν καλή ψυχολογία για την συνέχεια», τόνισε ο 53χρονος προπονητής.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα