ΟΦΗ: Αλλαγή στην πρώτη με παρουσία ΜΜΕ λόγω ίωσης του Νιόπλια

ΟΦΗ: Αλλαγή στην πρώτη με παρουσία ΜΜΕ λόγω ίωσης του Νιόπλια

Newsroom
ΟΦΗ: Αλλαγή στην πρώτη με παρουσία ΜΜΕ λόγω ίωσης του Νιόπλια

bet365

Η προπόνηση του ΟΦΗ στην οποία θα υπάρχει παρουσία ΜΜΕ θα αλλάξει, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας και ο συνεργάτης του Γιάννης Γράμμος είναι στα σπίτια τους με ίωση.

Με ένα απρόοπτο ξεκινάει η φετινή χρονιά για τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του, Γιάννης Γράμμος και Βαγγέλης Λάππας είναι στα σπίτια τους με ίωση και έτσι η πρώτη παρουσία των ανθρώπων των ΜΜΕ θα αλλάξει μέρα. Όσον αφορά τις προπονήσεις θα ξεκινήσουν κανονικά την Τετάρτη, αλλά δεν θα είναι όπως αναφέραμε ανοικτή, με τον Πέδρο Καραβέλα που απουσίαζε στην Πορτογαλία και δεν έχει ίωση να είναι αυτός πάνω του θα πέσει αρχικά το βάρος μέχρι να επιστρέψουν ο Νιόπλιας και οι συνεργάτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα