Ολυμπιακός: Ο Κούτρης είναι ρυθμιστής για το αν θα μπει νέος αριστερός μπακ στην εξίσωση του ρόστερ 

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός εάν δεν κρατήσει τον Κούτρη θα προχωρήσει στην απόκτηση και ενός αριστερού μπακ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα.

Ο Κούτρης στην παρουσία του στο φιλικό με τη Ριντ, το πρώτο επί αυστριακού εδάφους, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 2-0, παρουσίασε θετικά αγωνιστικά δείγματα. Ο άλλοτε μπακ της Φορτούνα πήρε χρόνο και στο 2ο φιλικό με την παλιά του ομάδα, τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου πάντως έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Βέβαια ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, σχετικά με το τι θα συμβεί με την περίπτωσή του.

Το εάν δηλαδή ο Λεονάρντο Κούτρης μείνει στην ομάδα και πάρει νέα ευκαιρία. Τώρα αναφορικά με την πρώτη ομάδα και τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχουν ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που ακολούθησε φυσικά την ομάδα στην Αυστρία αλλά και ο Κίτσος - που παρότι έμεινε πίσω στην Αθήνα - είναι στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου.

Άρα δύο αριστερά μπακ, ωστόσο εφόσον δεν μείνει ο Κούτρης στο υπάρχον ρόστερ ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί έναν ακόμα παίκτη. Έναν ποδοσφαιριστή που είτε θα είναι σαν back up του Μολδαβού, είτε θα... μοιράζονται τη θέση.

Έτσι παραμένει ανοιχτό το να αποκτηθεί και ένας αριστερός μπακ. Κάτι που σημαίνει πως ο Λεονάρντο Κούτρης είναι κάτι σαν... ρυθμιστής αυτών των εξελίξεων. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει και ανακοινώσει τον Άβιλα για δεξιά (ο οποίος βέβαια μπορεί να παίξει και αριστερά) και θα κλείσει και τυπικά τον Σίμε Βρσάλικο. Για τη θέση του δεξιού μπακ παραμένει αβέβαιο το εάν θα μείνει ο Ανδρούτσος για την προσεχή σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi