ΑΕΚ: Η Νόρκεπινγκ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τάνκοβιτς και Φράνσον

Δημήτρης Βέργος
Οι δύο Σουηδοί παίκτες της ΑΕΚ συνδέθηκαν με τη Νόρκεπινγκ και ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει και με τον Τάνκοβιτς αλλά και με τον Φράνσον.

Ο Αλεξάντερ Φράνσον, τον οποίο ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να δει στην προετοιμασία της ΑΕΚ πριν πάρει την απόφαση για το αν θα τον υπολογίζει ενόψει της επόμενης σεζόν, προ διαστήματος είχε συνδεθεί με την επιστροφή του στη Νόρκεπινγκ έχοντας αγωνιστεί μόλις μερικά λεπτά με την Ένωση από τη στιγμή που ήρθε τον Φεβρουάριο.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έχει ειδοποιηθεί ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα των κιτρινόμαυρων για τη νέα σεζόν προκειμένου να βρει πρόταση. Η επιστροφή του στη Χάμαρμπι πάντα αποτελεί ένα πιθανό σενάριο αν έμενε ελεύθερος από την ΑΕΚ, με τους Σουηδούς να βάζουν σήμερα και τη Νόρκεπινγκ στο κόλπο και για τον 27χρονο εξτρέμ.

Μάλιστα, από την πλευρά της η Νόρκεπινγκ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και για τους δύο. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Τόνι Μάρτινσον μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα Sportbladet παραδέχθηκε ότι έχει προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές τόσο με τον Τάνκοβιτς, όσο και με τον Φράνσον, εκφράζοντας την επιθυμία να τους φέρει στη Νόρκεπινγκ.

«Είναι δύο παίκτες που γνωρίζω καλά. Θα ήθελα να τους δω να παίζουν στη Νόρκεπινγκ. Είναι ξεκάθαρο ότι έχω μιλήσει και με τους δύο. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να μπούμε σε συζητήσεις», υπογράμμισε ο αθλητικός διευθυντής του σουηδικού συλλόγου. Μένει πλέον να φανεί αν θα υπάρξει κάποια κρούση και στην ΑΕΚ, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει κάτι συγκεκριμένο ή αν όπως και στην περίπτωση της Χάμαρμπι, και η Νόρκεπινγκ θα ενδιαφερόταν και για τους δύο μόνο αν έμεναν ελεύθεροι. Θυμίζουμε πως και ο Τάνκοβιτς αλλά και ο Φράνσον δεσμεύονται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο στην ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME