Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε τους έξι που αποχώρησαν

Newsroom
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε τους έξι που αποχώρησαν

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αποχαιρέτησε τους Οικονομόπουλο, Σάλιακα, Μπρένερ, Σιόντη, Πίρσμαν και Λοντίγκιν που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

«Μαζεμένες» αποχωρήσεις υπήρξαν εσχάτως στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς για διάφορους λόγους έξι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, οι Γιούρι Λοντίγκιν, Μανώλης Σάλιακας, Μάρβιν Πίρσμαν, Φαμπρίτσιο Μπρένερ, Στέφανος Σιόντης και Αντώνης Οικονομόπουλος.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τους ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αισθάνεται την ανάγκη να αποχαιρετήσει δημόσια τους Γιούρι Λοντίγκιν, Μανώλη Σάλιακα, Μάρβιν Πίρσμαν, Φαμπρίτσιο Μπρένερ, Στέφανο Σιόντη και Αντώνη Οικονομόπουλο για το τέλος της συνεργασίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από σύσσωμο τον Π.Α.Σ. ΓIANNINA για το ήθος τους και τα όσα σπουδαία ζήσαμε τα δύο αυτά χρόνια που φορέσατε την φανέλα του συλλόγου. Για όλα όσα προσφέρατε και για την αξέχαστη ιστορία που γράψατε θα είστε πάντα μέλη της οικογένειας του Π.Α.Σ..

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα