ΑΕΚ: Έκλεισε και το δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο τη Χέρενφεν

ΑΕΚ: Έκλεισε και το δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο τη Χέρενφεν

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έκλεισε και το δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο τη Χέρενφεν

bet365

Η ΑΕΚ μετά την Άλκμααρ στις 16 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη Χέρενφεεν στις 21 Ιουλίου, ενώ μένει να φιξαριστεί ακόμα ένα φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Εκτός από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, η ΑΕΚ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ρυθμίζει τα πάντα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της και με το βασικό στάδιο αυτής που θα λάβει χώρα στην Ολλανδία και στο Άλκμααρ από τις 12 ως τις 29 Ιουλίου.

Η Ένωση θα δώσει τρία φιλικά τεστ επί ολλανδικού εδάφους όπου ο Ματίας Αλμέιδα θα μοντάρει τη νέα ΑΕΚ. Το πρώτο ήταν εδώ και μέρες γνωστό, με την Άλκμααρ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου. Μάλιστα οριστικοποιήθηκε και η ώρα του συγκεκριμένου φιλικού, το οποίο θα αρχίσει στις 17:00 και θα λάβει χώρα σε γήπεδο κοντά στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η κιτρινόμαυρη αποστολή.

Το δεύτερο φιλικό το οποίο έκλεισε η ΑΕΚ είναι αυτό με αντίπαλο τη Χέρενφεν στις 21 Ιουλίου. Θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της SDC Πούτεν, το οποίο απέχει περίπου μια ώρα και κάτι από τη βάση της αποστολής της ΑΕΚ στο Άλκμααρ.

Μένει πλέον να οριστικοποιηθεί και το τρίτο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί για τις 27 Ιουλίου, δύο μέρες πριν δηλαδή η ΑΕΚ ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις Κάτω Χώρες και πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Θυμίζουμε πως με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει άλλους δύο φιλικούς αγώνες στις 5 και στις 13 Αυγούστου πιθανότατα. Μάλιστα δεν αποκλείεται το ένα από αυτά τα παιχνίδια να μπορεί να είναι και test event στην OPAP Arena, αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες εβδομάδες καθώς υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι τότε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα