ΠΑΟΚ: Τα εμπόδια για την απόκτηση του Μάρκο Ρέντε

ΠΑΟΚ: Τα εμπόδια για την απόκτηση του Μάρκο Ρέντε

ΠΑΟΚ: Τα εμπόδια για την απόκτηση του Μάρκο Ρέντε

bet365

Ο Μάρκο Ρέντε είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Ζοσέ Μπότο για τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς, ωστόσο οι Ολλανδοί της Χέρακλες βάζουν νέα δεδομένα πάνω στο τραπέζι.

Πολλοί είναι εκείνοι που πίστεψαν πως ο υποβιβασμός της Χέρακλες από την πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος θα οδηγούσε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα τον Μάρκο Ρέντε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο με σημερινές δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Νίκο-Γιαν Χούγκμα, έδειξε άλλες διαθέσεις.

«Καταλαβαίνω τις φιλοδοξίες που υπάρχουν», ανέφερε αρχικά όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση του Αμερικανού Λούκα Ντε Λα Τόρε, που είναι διεθνής και θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

«Αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι κλήσεις που δεχόμαστε, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μερικά κλαμπ ίσως σκέφτονται πως μετά τον υποβιβασμό, χρειαζόμαστε λεφτά, οπότε θα είναι εύκολο να πάρουν παίκτες. Ωστόσο, δεν ισχύει αυτό για εμάς. Είμαστε σε μία καλή κατάσταση. Η Χέρακλες δεν έχει ανάγκη από χρήματα, αλλά χρειάζεται ποιότητα», πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας.

Ο 25χρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο δεν θέλει να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. ΠΑΟΚ και Ρέντε θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτά τα δεδομένα και έτσι πιέζουν την Χέρακλες για να τον παραχωρήσει στους «ασπρόμαυρους», καθώς στις πρώτες συζητήσεις αξίωσε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

@Photo credits: heracles.nl

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα