«Ο Ντρέσεβιτς απασχολεί τη Σαμπντόρια»

«Ο Ντρέσεβιτς απασχολεί τη Σαμπντόρια»

Newsroom
 «Ο Ντρέσεβιτς απασχολεί τη Σαμπντόρια»

bet365

Στην Ιταλία μετέδωσαν πως ο 25χρονος στόπερ που εξετάζεται από τον ΟΦΗ, βρίσκεται στη λίστα και της ομάδας από τη Serie A.

Στο «τραπέζι» του ΟΦΗ έχει πέσει από μέρες η περίπτωση του Ιμπραχίμ Ντρέσεβιτς, του 25χρονου κεντρικού αμυντικού που αποχώρησε πρόσφατα από τη Χέρενφέιν. Η περίπτωσή του όμως εξ’ αρχής μοιάζει δύσκολη και φαίνεται πως ο διεθνής στόπερ από το Κόσοβο (έπαιξε ως αλλαγή πρόσφατα κόντρα στην Εθνική μας στον αγώνα της Πρίστινα) έχει αρκετούς «μνηστήρες», όπως τη Σαμπντόρια. Στην Ιταλία μετέδωσαν σήμερα (9/6) χαρακτηριστικά πως «τις τελευταίες ημέρες απασχολεί την ομάδα της Γένοβα», ενώ γίνεται αναφορά και ότι ο παίκτης εξετάζεται από τους κρητικούς.


Την ίδια στιγμή στην Ολλανδία όπου και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος σχολιάζουν ότι «ο Ντρέσεβις είναι πιθανό να πάει στον ΟΦΗ όπου τεχνικός διευθυντής είναι ο Γιώργος Σαμαράς που έχει αγωνιστεί στη Χέρενφεν». Παράλληλα για τον ποδοσφαιριστή υπάρχουν δημοσιεύματα πως ενδιαφέρεται και η γερμανική Αουγκσμπουργκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα