«Ετοιμάζει πρόταση για Τσιτσαρίτο η ΑΕΚ με υπόδειξη Αλμέιδα»

«Ετοιμάζει πρόταση για Τσιτσαρίτο η ΑΕΚ με υπόδειξη Αλμέιδα»

Newsroom
«Ετοιμάζει πρόταση για Τσιτσαρίτο η ΑΕΚ με υπόδειξη Αλμέιδα»

bet365

Νέα δημοσιεύματα από το Μεξικό για την ΑΕΚ και τον Τσιτσαρίτο, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ετοιμάζεται πρόταση στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ματίας Αλμέιδα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, οι Μεξικανοί συνδέουν την Ένωση με διάφορους παίκτες από το Μεξικό.

Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός Μεξικανός φορ, Τσιτσαρίτο Ερνάντες που αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Γκάλαξι του MLS. Η ΑΕΚ είχε διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια, ωστόσο από το Μεξικό συνέχιζαν να συνδέουν το όνομά του με τους κιτρινόμαυρους, κάτι που κάνουν και σήμερα.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, «ο Αλμέιδα θέλει να φέρει πολύ τον 34χρονο Μεξικανό φορ στην ΑΕΚ και μέσα στις επόμενες μέρες η Ένωση θα κάνει πρόταση στους Γκάλαξι».

Το δημοσίευμα προσθέτει πως «ο Τσιτσαρίτο μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, σε ένα πρωτάθλημα με πάθος όπως το ελληνικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα