ΠΑΟΚ: Οι Βραζιλιάνοι ξαναγράφουν για Μπότο και Φλαμένγκο

ΠΑΟΚ: Οι Βραζιλιάνοι ξαναγράφουν για Μπότο και Φλαμένγκο

ΠΑΟΚ: Οι Βραζιλιάνοι ξαναγράφουν για Μπότο και Φλαμένγκο

bet365

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία εμπλέκουν εκ νέου τον Ζοσέ Μπότο με την Φλαμένγκο, που μέσω «τρίτων» προσέγγισε τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ζοσέ Μπότο εμπλέκεται σε σενάρια από τη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ που θέλουν την Φλαμένγκο να έχει προσεγγίσει τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Τα πρώτα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της ρούμπρο-νέγκρο (παρατσούκλι της Φλαμένγκο από τα χρώματα κόκκινο και μαύρο) για τον 55χρονο Πορτογάλο είχαν «κυκλοφορήσει» τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο δεν επαληθεύτηκαν ποτέ.

Σήμερα ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Βένε Καζαγκράντε επέστρεψε με νέα αναφορά υποστηρίζοντας ότι ο Ζοσέ Μπότο προτάθηκε εκ νέου, μέσω τρίτων, στη Φλαμένγκο.

Το όνομα του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ έχει «παίξει» κατά καιρούς για την Σπέτσια και την Μπεσίκτας, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διάθεση εκ μέρους του να παρατήσει τη δουλειά και την αποστολή που έχει αναλάβει στους δευτεραθλητές Ελλάδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα