ΠΑΟΚ: Έπεσαν οι υπογραφές στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Έπεσαν οι υπογραφές στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Έπεσαν οι υπογραφές στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

bet365

Η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπέγραψε το προεδρικό διάταγμα που αφορά το σχέδιο κατασκευής του νέου γηπέδου και της αναμόρφωσης της ευρύτερης περιοχής στην Τούμπα.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα, έστω και με κάποια καθυστέρηση, έγινε προς την υλοποίηση του μεγαλεπήβολου σχεδίου της κατασκευής του νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη (7/6) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έβαλε την υπογραφή της στο διάταγμα, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, με τους «ασπρόμαυρους» να μην έχουν λάβει ακόμα επίσημη ενημέρωση και να περιμένουν τις ανακοινώσεις από πλευράς Κυβέρνησης και την σχετική επίσημη ανάρτηση των αρμοδίων.

Εκεί θα ξεκαθαριστεί και θα αποσαφηνιστεί πλήρως το τι ακριβώς προβλέπει το Προεδρικό διάταγμα για το νέο γήπεδο, αλλά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής της Τούμπας.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα