Ο Χουάνκαρ δεν συζήτησε την κρούση της Χετάφε για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό

Ο Χουάνκαρ δεν συζήτησε την κρούση της Χετάφε για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό

Ο Χουάνκαρ δεν συζήτησε την κρούση της Χετάφε για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ισπανός μπακ μέσα στην εβδομάδα θα ανανεώσει και τυπικά το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό και δείγμα της ξεκάθαρης θέλησής του για παραμονή του στο ''τριφύλλι'' είναι το γεγονός πως δεν μπήκε στην διαδικασία να συζητήσει και να περιμένει την Χετάφε.

Παναθηναϊκός και Χουάνκαρ, βρίσκονται μία ανάσα από την συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του Ισπανού μπακ, όπως διαβάσατε πρώτα στο Gazzetta και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί το happy end μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε ως απόλυτη προτεραιότητα την παραμονή του στο ''τριφύλλι'' τόσο γιατί έχει δεθεί με τον σύλλογο και τα πρόσωπά του όσο και για την προοπτική που υπάρχει στον πάγκο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η παρουσία του Σέρβου τεχνικού και το ποδόσφαιρο που έπαιξε πέρσι το σύνολό του, ήταν και ένας από τους λόγους που ο Γιούρι Λοντίγκιν προτίμησε να μετακομίσει στους ''πράσινους''.

O Xουάνκαρ και η θέλησή του να παραμείνει στον σύλλογο, σε συνδυασμό με την σημαντική αύξηση των αποδοχών που του πρότεινε η ΠΑΕ, οδήγησαν τις δύο πλευρές στο σημείο που είμαστε σήμερα. Ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία του 32χρονου άσου να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα που δεν μπήκε καν στην διαδικασία να συζητήσει την κρούση της Χετάφε ή να περιμένει την επίσημη πρόταση του ισπανικού συλλόγου, ο οποίος αγωνίζεται στη La Liga και για κάθε Ισπανό η επιστροφή σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου αποτελεί μία αξιόλογη επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του.

Ο ποδοσφαιριστής ψήφισε Παναθηναϊκό... δαγκωτό και το ''τριφύλλι'' διατηρεί στο έμψυχο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε την περσινή σεζόν και δίχως αμφιβολία ήταν ο καλύτερος μπακ του πρωταθλήματος.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα