Άρης: «Ονειρέψου το αδύνατο»

Άρης: «Ονειρέψου το αδύνατο»

Newsroom
Άρης: «Ονειρέψου το αδύνατο»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε το promo video για τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν εστιάζοντας στις αντιδράσεις χαράς, συγκίνησης και απόλαυσης των φιλάθλων της στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα τεθούν προς διάθεση τη Δευτέρα (30/5) και πέραν της διαφορετικής οικονομικής πολιτικής που σκοπεύει να ακολουθήσει η ΠΑΕ Άρης ούτως ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα τα πορτοφόλια πάνω στις κάρτες θα υπάρχει το γράμμα «Α» όπως το σχηματίζουν τα δάχτυλα των χεριών στη μνήμη του δολοφονηθέντα Άλκη Καμπανού. Το μήνυμα θα αναφέρει ότι η μνήμη του 19χρονου Άλκη δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Στο promo video που κοινοποίησε η ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά καταγράφονται κάθε λογής συναισθήματα στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και ειδικότερα στον αγώνα με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» ο οποίος ουσιαστικά στιγμάτισε τη χρονιά με την ιστορική ανατροπή που πέτυχαν οι «κίτρινοι». Φαίνεται η αγωνία, η απογοήτευση, η χαρά και η έκρηξη συναισθημάτων (μικρών και μεγάλων) μετά την ολοκλήρωση της ανατροπής. Στο κεντρικό μήνυμα στο promo video, η ΠΑΕ Άρης καλεί τους φίλους της να «ονειρευτούν το αδύνατο».

Προσδοκεί στη διάθεση διπλάσιου αριθμού εισιτηρίων διαρκείας

Αυτός είναι τουλάχιστον ο στόχος που έχει οριοθετήσει η ΠΑΕ Άρης δεδομένου του ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν περισσότερα προνόμια σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Λόγω του Covid 19, πέρυσι διατέθηκαν περίπου 6.000 εισιτήρια διαρκείας, νούμερο το οποίο απείχε αρκετά από τα «θέλω» των ανθρώπων του Άρη.

Φέτος ελπίζουν ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση και στην πραγματικότητα αυτή είναι απαραίτητη για οικονομικούς λόγους και κυρίως για να αναπτυχθεί μια σχέση η οποία θα είναι χρήσιμη για την τήρηση των κανόνων του Financial Fair Play. Οι νέοι κανόνες θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου και περιλαμβάνει τη σταδιακή μείωση του ποσοστού (μέσα από τα έσοδα) που θα ξοδεύει μια ομάδα για τον αγωνιστικό προϋπολογισμό της. Για την ακρίβεια, σε δύο χρόνια μια ΠΑΕ θα μπορεί να διαθέτει έως το 70% των εσόδων της (σ. σ. εισιτήρια διαρκείας, έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, χορηγίες κ.α.) για τη δημιουργία ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα