ΠΑΟΚ: Πάει ξανά για Ράφα Σοάρες για το αριστερό άκρο (vid)

ΠΑΟΚ: Πάει ξανά για Ράφα Σοάρες για το αριστερό άκρο (vid)

ΠΑΟΚ: Πάει ξανά για Ράφα Σοάρες για το αριστερό άκρο (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ υπάρχει εδω και δυο χρονια στην transfer list του ΠΑΟΚ, απασχόλησε και τον Ολυμπιακό πριν λίγους μήνες, με την περίπτωση του να επιστρέφει στο προσκήνιο. Κανένα θέμα με Ρικάρντο Μάνγκας.

Ο Ζοσέ Μπότο ξεκαθάρισε την τελική λίστα με τις βασικές επιλογές του ΠΑΟΚ σε θέσεις που χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση. Μια τέτοια θέση είναι του αριστερού μπακ, εκεί όπου ο Σίντκλεϊ Φερέιρα δεν υπολογίζεται και ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν έχει ανανεώσει, ούτε προορίζεται να έχει χρόνο βασικού την επόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής ξέρει ότι πρέπει να κλείσει άμεσα το συγκεκριμένο κενό προκειμένου ο εκλεκτός του να βρίσκεται στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Κι ο εκλεκτός του Μπότο είναι ο συμπατριώτης του Ράφα Σοάρες.

Αν το όνομα του Πορτογάλου αριστερού μπακ, που έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα FORZA, σας λέει κάτι, δεν κάνετε λάθος, αφού ο 27χρονος Πορτογάλος μπακ είχε εξεταστεί σοβαρά από τους «ασπρόμαυρους» τόσο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2020 (τότε επέλεξε να συνεχίσει στην Εϊμπαρ), όσο και πέρσι το καλοκαίρι όταν το όνομά του κυκλοφορούσε ξανά στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Πριν από δύο μήνες οι Πορτογάλοι έστελναν τον Σοάρες στον Ολυμπιακό υποστηρίζοντας ότι το όνομά του είναι στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ποιος είναι ο Ράφα Σοάρες

Ο Λουίς Ραφαέλ Σοάρες Άλβες, όπως είναι το πλήρες του όνομα, είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου 1995 και αγωνίζεται στην Γκιμαράες.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ανήκε στην Πόρτο, και στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε ως δανεικός σε Πορτιμονέσε, Φούλαμ, Κοΐμπρα, Ρίο Άβε. Το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε από την Γκιμαράρες και τον Ιανουάριο του 2020 πήγε ως δανεικός στην Εϊμπάρ. Στην Ισπανική ομάδα έμεινε για 1,5 χρόνο, με 28 συμμετοχές.

Τη σεζόν 2021-22 επέστρεψε στην Πορτογαλία και αγωνίστηκε στην Γκιμαράες, έχοντας 2 γκολ και 8 ασίστ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο προσκήνιο υπάρχει και η περίπτωση του Ρικάρντο Μάνγκας, που αγωνίστηκε φέτος στη Μπορντό με τη μορφή δανεισμού από τη Μποαβίστα, αλλά δεν είναι κάτι που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς βασικός στόχος είναι ο Σοάρες.

- Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα