ΠΑΟΚ: Πλησιάζει και το αριστερό μπακ στην Τούμπα, τι ισχύει για Σοάρες (pic)

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει και το αριστερό μπακ στην Τούμπα, τι ισχύει για Σοάρες (pic)

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει και το αριστερό μπακ στην Τούμπα, τι ισχύει για Σοάρες (pic)

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βάλει ως άμεση προτεραιότητα η επόμενη (τέταρτη) μεταγραφική κίνησή τους που θα είναι αυτή του αριστερού μπακ. Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Ράφα Σοάρες.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Στο Apeldoorn της Ολλανδίας από τη Δευτέρα (19/7) βρίσκονται και τα τρία (Τέιλορ, Ολιβέιρα, Κούρτιτς) μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, με την επόμενη κίνηση των «ασπρόμαυρων» να είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι είναι στοχευμένες: Δεξί μπακ, επιθετικός, κεντρικός χαφ, αριστερός μπακ (που έρχεται), εξτρέμ και ίσως «δεκάρι» που ακολουθούν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στα χέρια του μια-δύο επιλογές ποδοσφαιριστών, που έχουν ξεχωρίσει από τη λίστα των υποψήφιων για την θέση του αριστερού μπακ, σύντομα αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» για να τρέξουν οι εξελίξεις με τον εκλεκτό για το συγκεκριμένο κενό που έχει εντοπιστεί στο φετινό ρόστερ της ομάδας.

Τι ισχύει για Ράφα Σοάρες

Μια περίπτωση που έχει απασχολήσει και εξεταστεί από τον χειμώνα του 2020 είναι αυτή του 26χρονου αριστερού μπακ της Γκιμαράες, Ράφα Σοάρες. Πάντως δεν είναι η πρώτη επιλογή των "ασπρόμαυρων".

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «transfers24hr» ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής απασχολεί εκτός από τον «Δικέφαλο» και τη Μαγιόρκα.

Από την Γκιμαράες με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι φέτος το καλοκαίρι ο ύψους 1.78μ. αριστερός μπακ κατέληξε δανεικός στην Έιμπαρ, με την οποία κατέγραψε 22 συμμετοχές, 19 στην La Liga και τρεις στο Κύπελλο Ισπανίας.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και έπειτα έπαιξε σε Ακαντέμικα, Ρίο Αβε, Φούλαμ, Πορτιμονένσε και Γκιμαράες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα