ΑΕΚ: Την επόμενη εβδομάδα η σύσκεψη για τα διαρκείας στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Την επόμενη εβδομάδα η σύσκεψη για τα διαρκείας στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Την επόμενη εβδομάδα η σύσκεψη για τα διαρκείας στην OPAP Arena

bet365

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την είσοδο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να προετοιμάζονται για τα εισιτήρια διαρκείας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι εργασίες στο νέο «σπίτι» της ΑΕΚ «τρέχουν» τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους και στο επίκεντρο βρίσκονται τα έργα που αφορούν την κατασκευή του χλοοτάπητα.

Ο χρόνος μετράει πια αντίστροφα για την είσοδο της ΑΕΚ στο νέο της υπερσύγχρονο γήπεδο, στην παραδοσιακή της γειτονιά, την επόμενη σεζόν και οι φίλοι της ανυπομονούν όπως είναι απόλυτα λογικό για τα εισιτήρια διαρκείας της OPAP Arena. Την επόμενη εβδομάδα στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί η πρώτη σύσκεψη στα γραφεία της ομάδας που θα αφορά αυτό ακριβώς το θέμα. Την προετοιμασία δηλαδή των εισιτηρίων διαρκείας για την εποχή της Νέας Φιλαδέφειας που πλησιάζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο καλοκαίρι στην OPAP Arena θα πρέπει να λάβουν χώρα και test events, παιχνίδια δηλαδή φιλικού χαρακτήρα, προκειμένου να μπορέσει το γήπεδο να ανοίξει έπειτα τις πύλες του για επίσημη αναμέτρηση. Η ΑΕΚ θα δώσει δύο φιλικά τεστ στην Αθήνα στις 5 και στις 13 Αυγούστου, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί με σιγουριά αν ένα από αυτά τα ματς θα μπορεί να γίνει στην OPAP Arena και να αποτλέσει test event ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα