UEFA για Λέανδρο: «Έκανε πραγματικότητα το όνειρό του» (vid)

UEFA για Λέανδρο: «Έκανε πραγματικότητα το όνειρό του» (vid)

Newsroom
UEFA για Λέανδρο: «Έκανε πραγματικότητα το όνειρό του» (vid)

bet365

Η UEFA θυμήθηκε την στιγμή που ο μικρός Λέανδρος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, σκοράροντας στην αγαπημένη του Τούμπα, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ηταν το όνειρό του. Να βάλει ένα γκολ σε μια γεμάτη Τούμπα. Ο μικρός Λέανδρος με πρόβλημα στην όραση είχε βρεθεί στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και στο ημίχρονο του αγώνα έζησε το όνειρό του και υπενθύμισε σε όλους ότι όσα εμπόδια κι αν μας παρουσιάζονται, πρέπει να συνεχίζουμε να πολεμάμε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Ο μικρός Λέανδρος θα θυμάται για πάντα αυτή την ημέρα. Αυτό το χαμόγελο, αυτή τη φωνή που πήρε τεράστια δύναμη. Από την πλευρά της η UEFA θυμήθηκε την ιστορία του, σημειώνοντας στα social media:

«Χάρη στο UEFA_Foundation ο εννιάχρονος, Λέανδρος, που είναι τυφλός, έκανε πραγματικότητα το όνειρό του, σκοράροντας ένα γκολ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο Europa Conference League, με τον κόσμο να του αφιερώνουν συνθήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα