ΠΑΕ Άρης: «Αν εκεί στο Γουδί έχει απομείνει ίχνος φιλότιμου, κάποιοι οφείλουν να παραιτηθούν»

ΠΑΕ Άρης: «Αν εκεί στο Γουδί έχει απομείνει ίχνος φιλότιμου, κάποιοι οφείλουν να παραιτηθούν»

Newsroom
ΠΑΕ Άρης: «Αν εκεί στο Γουδί έχει απομείνει ίχνος φιλότιμου, κάποιοι οφείλουν να παραιτηθούν»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης απαιτεί παραιτήσεις στελεχών της ΕΠΟ έπειτα από τα όσα συνέβησαν με το ζήτημα της αδειοδότησης και την καταλυτική παρέμβαση της UEFA.

Η παρέμβαση του τμήματος αδειοδότησης της UEFA υπήρξε καταλυτική ως προς την έφεση που είχε ασκηθεί από τον Βασίλη Σαράκη κατά της άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ Άρης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τη σημερινή (24/5) έγγραφη γνωμάτευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, οι «κίτρινοι» δικαιώθηκαν και φυσικά θα αγωνιστούν κανονικά στο Conference League. Μάλιστα, οι επιτελείς της ΠΑΕ Άρης υποστήριξαν ότι θα προχωρήσουν στην κατάθεση μηνύσεων κατά όλων όσοι συμμετείχαν στην «επιχείρηση υπονόμευσης της προσπάθειας που έγινε όλη τη σεζόν», όπως αναφέρει εξάλλου και στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Από την πρώτη στιγμή, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ΚΑΙ αυτή η επιχείρηση υπονόμευσης της προσπάθειας που κάναμε όλη τη σεζόν, θα έπεφτε στο κενό.

ΚΑΙ αυτό το αφήγημα της… εξυγιαντικής ΕΠΟ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Το δίκαιο και η αλήθεια έλαμψαν πάλι. Όπως και στην (ανύπαρκτη) υπόθεση Λάσκοφ. Ο νόμος είναι πιο ισχυρός από τη μαφία.

Στην UEFA υπάρχουν νόμοι που τηρούνται, δυστυχώς για κάποιους στο Γουδί, που με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις επιχείρησαν να μας κλέψουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

Αν εκεί στο Γουδί έχει απομείνει ίχνος φιλότιμου, κάποιοι οφείλουν να παραιτηθούν. Τώρα.

Αλλά, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Σαράκης, ο Μπάρτζης και οι συν αυτώ;

Έπεται συνέχεια…», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα