Κουλούρης: «Ο Κόουλμαν είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί»

Κουλούρης: «Ο Κόουλμαν είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί»

Newsroom
Κουλούρης: «Ο Κόουλμαν είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί»

bet365

O επιθετικός του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Nova «Μonday FC» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Κρις Κόουλμαν, ενώ αποθέωσε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Nova, «Μonday FC» ήταν ο σέντερ φορ του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης. Ο πρώτος σκόρερ εκ των Ελλήνων της Super League Interwetten αναφέρθηκε στον στόχο του να βγει πρώτος σκόρερ όπως τη σεζόν 2018/19, στη συνεργασία του με τον Κρις Κόουλμαν, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους... συναδέλφους επιθετικούς Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Τομ Φαν Βέερτ.

Οι δηλώσεις του διεθνή σέντερ φορ:

Για τον στόχο του να βγει πρώτος σκόρερ: «Ήθελα στη φέτος να βαλω 15 γκολ. Το είχα εξ αρχής στο πισω μέρος του μυαλού μου. Έφτασα κοντά... Προσπάθησα να βγω πρώτος σκόρερ».

Για τους «ανταγωνιστές» επιθετικούς: «Ο Ελ Αραμπί είναι ένας τεράστιος παίκτης. Είμαστε τυχεροί που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μας. Και ο Φαν Βέερτ έκανε μια εξαιρετική σεζόν και βγήκε πρώτος σκόρερ».

Για τον Κρις Κόουλμαν: «Ο Κόουλμαν είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα