Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πάμε μαζί για νέα όνειρα»

Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πάμε μαζί για νέα όνειρα»

Newsroom
Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πάμε μαζί για νέα όνειρα»

bet365

Με ανάρτησή του στα sοcial media ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ εξέφρασε τη δίψα του για να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ένωση.

Και με τη βούλα, έπειτα από την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα είναι από την Παρασκευή ο νέος προπονητής της Ένωσης.

Εκτός από τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιλογή της ΑΕΚ και μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ευχαριστώ ΑΕΚ. Πάμε όλοι μαζί για νέα όνειρα», έγραψε ο Αλμέιδα στη φωτογραφία του. Μάλιστα η ΑΕΚ του απάντησε: «Πάμε κόουτς»!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα