«Η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση για να φέρει τον Τσιτσαρίτο στον Αλμέιδα»

«Η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση για να φέρει τον Τσιτσαρίτο στον Αλμέιδα»

Newsroom
«Η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση για να φέρει τον Τσιτσαρίτο στον Αλμέιδα»

bet365

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει ότι η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση για να αποκτήσει τον Χαβιέρ Τσιτσαρίτο Ερνάντες από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Η έλευση του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ έχει πυροδοτήσει το τελευταίο διάστημα σενάρια από το Μεξικό για διάφορους παίκτες που έχουν συνεργαστεί με τον Αργεντινό προπονητή. Σύμφωνα με το «strikers.futbol» ο Χαβιέρ Τσιτσαρίτο Ερνάντες βρίσκεται στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.

Οπως τονίζεται μάλιστα, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από το MLS, με την ΑΕΚ να αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για τον ίδιο. Το εν λόγω δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας ότι η Ένωση αναμένεται να καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον Χαβιέρ Τσιτσαρίτο Ερνάντες από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

«Αυτές οι εβδομάδες αναμένεται να είναι οι τελευταίες του Τσιτσαρίτο στο MLS, από τη στιγμή που ένας προπονητής που τον γνωρίζει πολύ καλά επιδιώκει την επιστροφή του στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Ματίας Αλμέιδα που υπέγραψε πριν από λίγες εβδομάδες στην ΑΕΚ και ζήτησε τον Χαβιέρ Ερνάντες ως μία από τις πρώτες μεταγραφές.

Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα αλλά Αργεντινός προπονητής θέλει να έχει τον Τσιτσαρίτο και θα γίνει πρόταση στους Λος Άντζελες Γκάλαξι τις επόμενες ημέρες. Ο Μεξικανός φορ μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και ένα πρωτάθλημα παθιασμένο όπως το ελληνικό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος για να δούμε τις θα γίνει», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα