G-Betting: Αυλαία με γκολ από όλους

G-Betting G-Betting
G-Betting: Αυλαία με γκολ από όλους
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Super League Ιnterwetten.

Πέφτει η αυλαία της Super League Interwetten σήμερα και τα πάντα έχουν κριθει σχετικά με τον πρωταθλητή και της θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, λίγες μέρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ευρώπη κόντρα στον Άρη. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους. Δύσκολο να προβλέψεις τον νικητή και για αυτό θα πάμε με το goal/goal. Η Ένωση θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, όσο αυτό μπορεί να γίνει μετά την ήττα απο τον Άρη, ενώ ο Ολυμπιακός θα ψάξει τρόπο να κλείσει θετικά τη σεζόν.

Επιλέγουμε goal/goal στο 1.70

υ

Την ίδια ώρα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται λίγες μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Σίγουρα αυτό το ματς δεν τους.. καιει όσο ο τελικός, ωστόσο θα ήθελαν να πάρουν ένα ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει τελικού. Οι μεσοεπιθετικές γραμμές των ομάδων έχουν ποιότητα και δεν θα είναι δύσκολο να βρουν γκολ σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο προπονητές δεν θα θελουν να αποκαλύψουν όλα τα χαρτιά τους πριν τον τελικό.

Διαλέγουμε goal/goal στο 2.00

κκ

Τέλος έχουμε και το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την ανατροπή με την ΑΕΚ και πήρε το εισιτήριο για την Ευρώπη. ΠΑΣ και Άρης θα μπουν χωρίς άγχος στο ματς και εδώ πάλι τo goal/goal είναι ένα σημείο που αξίζει, αφού θα παίξουν ελεύθερα για να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. Ο ΠΑΣ που στην έδρα του έκανε μεγάλα ματς φέτος ψάχνει ένα δώρο στους φιλάθλους του την τελευταία αγωνιστική.

Επιλέγουμε goal/goal στο 2.10

κκ

Οι επιλογές της G-Betting

AEK-Oλυμπιακός

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting