Ιωνικός: «Άδικο να λέγεται από παίκτη του Παναιτωλικού ότι δέχτηκε ρατσιστικές συμπεριφορές»

Newsroom
Ιωνικός: «Άδικο να λέγεται από παίκτη του Παναιτωλικού ότι δέχτηκε ρατσιστικές συμπεριφορές»

bet365

Ο Ιωνικός κάνει σαφές πως στη Νίκαια της προσφυγιάς μοιάζει αδύνατον να υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές, απαντώντας στην καταγγελία του Ντάγκο του Παναιτωλικου.

O εξτρέμ του Παναιτωλικού, Νάντρει Νταγκό, με ανάρτηση του στο Instagram κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του Ιωνικού. Η ομάδα του τον στήριξε με δικό της μήνυμα κι οι άνθρωποι της ομάδας της Νίκαιας έδωσαν τη δική τους απάντηση, παίρνοντας θέση για το θέμα που προέκυψε:

Το μήνυμα του Ιωνικού:

«Ο ρατσισμός δεν χωράει στο γήπεδό μας, ούτε στην κοινωνία και αυτό αποτελεί μια αρχή του συλλόγου μας. Λέμε όχι στον ρατσισμό και σε οποιαδήποτε διάκριση!

Θεωρούμε άδικο να λέγεται από έναν ποδοσφαιριστή σε ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον πως δέχτηκε ρατσιστικές επιθέσεις, προσβάλοντας έτσι τον κόσμο της Νίκαιας και τις προσφυγικές του ρίζες...

Σε μια περιοχή προσφύγων όπως η Νίκαια, που φιλοξενεί μετανάστες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, μοιάζει απίθανο να υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές και δεν έχουμε αντιληφθεί αν έχει γίνει κάποιο μεμονωμένο περιστατικό.

Σε μια ομάδα όπως ο Ιωνικός με ποδοσφαιριστές από 13 διαφορετικές εθνικότητες, θα ήταν αδύνατο να υπάρξουν ρατσιστικές συμπεριφορές προς κάθε άνθρωπο και προς πάσα κατεύθυνση. Θα ήταν σαν να προσβάλαμε ένα δικό μας παιδί!

Φαινόμενα ρατσισμού δεν υπήρχαν ποτέ στο γήπεδο της Νεάπολης, ούτε τα ανεχτήκαμε ποτέ, κάτι που έχουμε αποδείξει τόσα πολλά χρόνια με τις πράξεις μας.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Παναιτωλικού και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του να έχουν καλή συνέχεια με υγεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα