Super League 1: Γιατί ο Κλάτενμπεργκ έδωσε την ευκαιρία στην Αντωνίου

Super League 1: Γιατί ο Κλάτενμπεργκ έδωσε την ευκαιρία στην Αντωνίου

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής προχώρησε στην κίνηση να βάλει τη ρέφερι Αντωνίου στο Βόλος - ΟΦΗ για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Η Ελένη Αντωνίου από την ΕΠΣ Αχαϊας ως γνωστόν είχε βραβευτεί ως η κορυφαία διαιτητής της Super League 2. Η Ελληνίδα ρέφερι επελέγη από την ΚΕΔ / ΕΠΟ και τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για να σφυρίξει το Βόλος - ΟΦΗ το Σάββατο στα play outs. Θα έχει δε ως βοηθό της τη Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Ο Κλάτενμπεργκ προχώρησε σε αυτήν την κίνηση λόγω του πολύ καλού background της Αντωνίου. Εκτός του ότι επελέγη ως η κορυφαία διαιτητής, έχει πάει καλά και στην Ευρώπη, όπου δοκιμάστηκε σε επίπεδο Champions League γυναικών και γενικά έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία. Η Ελένη Αντωνίου, αστυνομικός στο επάγγελμα, επίσης θα δοκιμαστεί σε ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό διακύβευμα. Θα είναι σαν ένα τεστ. Σαν ένα τεστ... αντοχής.

Παράλληλα ο Κλάτενμπεργκ, που εξακολουθεί να θεωρεί πως οι επαφές του με την UEFA θα τον διατηρήσουν στο πόστο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ / ΕΠΟ, εκτιμά πως με αυτήν την κίνηση φτιάχνει το προφίλ του σε σχέση με τις ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες. Σε μία ελληνική διαιτησία όπου δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για γυναίκες ρέφερι, δίνει την ευκαιρία σε μία γυναίκα να σφυρίξει σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας και αυτό περιμένει πως θα μετρήσει υπέρ του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα