Super League 2: Οι βραβεύσεις του MVP, του καλύτερου γκολκίπερ, του καλύτερου κόουτς και της κορυφαίας ρέφερι (vids)

Newsroom
Super League 2: Οι βραβεύσεις του MVP, του καλύτερου γκολκίπερ, του καλύτερου κόουτς και της κορυφαίας ρέφερι (vids)

bet365

Ο MVP της Super League 2, ο καλύτερος γκολκίπερ, ο καλύτερος κόουτς και η καλύτερη ρέφερι της περιόδου βραβεύτηκαν πριν την έναρξη στο Βέροια - Λεβαδειακός.

Πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Βέροια και Λεβαδειακό, στο γήπεδο της ομάδας της Ημαθίας παρέλαβαν τα βραβεία τους ο καλύτερος γκολκίπερ, ο καλύτερος κόουτς και η καλύτερη διαιτητής της κανονικής περιόδου, όπως αναδείχθηκαν από τις ψήφους των προπονητών και των αρχηγών των 34 ομάδων της Super League 2.

Κορυφαία διαιτητής αναδείχθηκε η Ελένη Αντωνίου του Συνδέσμου Αχαϊας. Την απονομή εκ μέρους της ΚΕΔ έκανε η Υπεύθυνη Γυναικείων Διοργανώσεων & Aνάπτυξης της Γυναικείας Διαιτησίας, Ελένη Λαμπαδαρίου.

Τοπ προπονητής αναδείχθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης της Βέροιας, με μόλις μια ψήφο διαφορά από τους Λεωνίδα Βόκολο (Καλλιθέα) και Γιάννη Ταουσιάνη (Λεβαδειακός). Την απονομή έκανε ο Β' αντιπρόεδρος της Super League 2, Αχιλλέας Μπίκας.

Κορυφαίος τερματοφύλακας με επίσης μόλις μια ψήφο διαφορά από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο της ΑΕΛ αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ταΐρης της Καλαμάτας. Την απονομή έκανε ο Α' αντιπρόεδρος της Super League 2 Χαράλαμπος Σταμούλης.

Πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου, MVP, με ψήφους και από τους δυο ομίλους και συντριπτική διαφορά από τους συναδέλφους του, αναδείχθηκε από ο Γιάννης Πασάς της Βέροιας. Δεύτερος ο Χρήστος Ρόβας του Αλμωπού και τρίτος ο Χρήστος Γιούσης της ΑΕΚ Β'. Την απονομή έκανε ο εκ των αρχηγών του Λεβαδειακού, Παναγιώτης Λιάγκας.

Πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου με 24 γκολ αναδείχθηκε ο Γιάννης Πασάς. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα