Κριχόβιακ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε Ευρώπη» (vid)

Κριχόβιακ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε Ευρώπη» (vid)

Newsroom
Κριχόβιακ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε Ευρώπη» (vid)

bet365

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να βγει στην Ευρώπη.

Ο Πολωνός διεθνής μέσος, που πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ της νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-0), ενώ έβγαλε και μια ασίστ, επιλέχθηκε από τα μέλη της κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Κατά την βράβευσή του από τον βοηθό προπονητή της ομάδας μας Ηλία Κυριακίδη, ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ τόνισε στην κάμερα του AEK TV: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε απόψε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί για αρκετό καιρό παίζαμε πολύ καλά σε σημαντικά διαστήματα των αγώνων, όμως δεν παίρναμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πάντα το πιο σημαντικό.

Οπότε είμαστε ακόμη μέσα στο παιχνίδι, έμειναν δύο παιχνίδια. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε και να βγούμε στην Ευρώπη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα