ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης η Ένωση στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης η Ένωση στην Τούμπα

bet365

Όπως αναμενόταν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επιλέγει τον Νόρντιν Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στους ΠΑΟΚ και τους άλλους δέκα που είχαν ξεκινήσει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε σχηματισμό 4-3-3.

Με πλάνο «Ζωσιμάδων» και τον Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης ήταν οι σκέψεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στον πρώτο από τους πέντε «τελικούς» που απομένουν για την Ένωση στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πράγματι ο Άμραμπατ είναι εκείνος που επιλέγεται για την κορυφή της επίθεσης καλύπτοντας τη θέση του τραυματία Αραούχο, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ξανά ως το τέλος της σεζόν, ενώ οι άλλοι δέκα είναι οι παίκτες που ξεκίνησαν τον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, Χατζισαφί και Ρότα οι δύο πλάγιοι μπακ και ο Τζαβέλλας με τον Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα οι Σιμάνσκι, Κριχόβιακ και Μάνταλος, ενώ στα άκρα της επίθεσης ο Τσούμπερ και ο Λιβάι Γκαρσία αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Θυμίζουμε πως στις εξέδρες της Τούμπας θα βρίσκεται ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος από χθες βράδυ βρισκόταν στην Αθήνα και την Κυριακή το απόγευμα πήρε το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Σβάρνας, Μισελέν, Φράνσον, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Ανσαριφάρντ και Τζούντα Γκαρσία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα