ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμία απόφαση για το θέμα του προπονητή»

ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμία απόφαση για το θέμα του προπονητή»

Newsroom
ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμία απόφαση για το θέμα του προπονητή»

bet365

Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε για την περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή «δεν υπάρχει καμία απόφαση για το θέμα του προπονητή».

Η περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα, είναι εκείνη που μοιάζει ξεκάθαρο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το επόμενο 24ωρο ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται στη χώρα μας, προκειμένου να μπει στην τελική συζήτηση και διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πήρε θέση για το θέμα του προπονητή και χαμήλωσε τους τόνους γύρω από την υπόθεση του Ματίας Αλμέιδα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία με κανέναν για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

«Απλώς να γνωρίζετε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόφαση για το θέμα του προπονητή, είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει και κανένα φαβορί ή... αουτσάιντερ για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο στάδιο της κατάρτισης της τελικής λίστας των υποψήφιων, έχει ήδη κάνει συναντήσεις, επαφές και συνεντεύξεις με συγκεκριμένους υποψήφιους προκειμένου να πάρει την τελική απόφαση και να προχωρήσει στην τελική της επιλογή.

Μιλάμε για τέσσερις επαφές που έχουν ολοκληρωθεί σε επίπεδο τελικής συζήτησης εδώ και στο εξωτερικό, απομένει ακόμα μια τουλάχιστον επαφή μέχρι να υπάρξει η τελική απόφαση», αναφέρουν στη σχετική ενημέρωσή τους οι «κιτρινόμαυροι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα