Μάνατζερ Μπεναβίδες στο Gazzetta: «Τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ»

Μάνατζερ Μπεναβίδες στο Gazzetta: «Τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ»

Κώστας Τόπας
Μάνατζερ Μπεναβίδες στο Gazzetta: «Τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ»

bet365

Μιλώντας στο Gazzetta, ο μάνατζερ του Κάρλος Μπεναβίδες, Χαβιέρ Ερνάντες επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που είχαν με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον του 24χρονου χαφ και πως τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την Ένωση για την τελική συμφωνία.

Πριν από μερικές ημέρες στην Αργεντινή αποκάλυψαν την πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον Κάρλος Μπεναβίδες, ο οποίος ανήκει στην Ιντεπεντιέντε και το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Οπως αναφέρεται μάλιστα από τα τοπικά Μέσα, η Ένωση έχει καταθέσει ήδη την πρόταση της στον 24χρονο χαφ για συμβόλαιο έως το 2026 με καλές αποδοχές.

Ο Μπεναβίδες, βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στην Ένωση, ωστόσο εκκρεμούσε ακόμα μια τελική συζήτηση με την Ιντεπεντιέντε για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Τελικά, η ομάδα της Αργεντινής έκανε τη συνάντηση με τον εκπρόσωπό του και κατέθεσε την τελική πρόταση και πλέον, όπως δήλωσε ο Έκτορ Μαλδονάδο, ο παίκτης καλείται να αποφασίσει ποια προσφορά θα κάνει αποδεκτή. Εκείνη για ανανέωση ή αυτή της ΑΕΚ.

Μιλώντας στο Gazzetta, ο μάνατζερ του Μπεναβίδες, Χαβιέρ Ερνάντες επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που είχαν με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον του 24χρονου χαφ. Οπως μάλιστα δήλωσε, τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την Ένωση, η οποία βέβαια κατέθεσε μία χαμηλή πρόταση η οποία δεν έπεισε για την ώρα τους εκπροσώπους του παίκτη.

«Είχαμε όντως μια συζήτηση με την ΑΕΚ, αλλά ύστερα εκείνη περιέπλεξε στην υπόθεση έναν άλλον Αργεντινό παράγοντα κι αυτό έκανε περίπλοκα τα πράγματα. Οι άνθρωποι της ομάδας πρώτα μίλησαν με μένα και τον συνεργάτη μου και παραδόξως στη συνέχεια μίλησαν και με έναν άλλον. Αυτή τη στιγμή τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ παρά από εμάς. Η ΑΕΚ έβαλε στο τραπέζι κι ένα τρίτο άτομο και μας πρότεινε μία αρκετά χαμηλή πρόταση, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Αργεντινής.

Η στάση της ήταν πολύ περίεργη. Τώρα βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Ιντεπεντιέντε για ανανέωση συνεργασίας. Ολα είναι ανοιχτά. Ο παίκτης είναι επαγγελματίας και θα εξετάσουμε όλες τις πιθανές προτάσεις που έχει στα χέρια του», τόνισε χαρακτηριστικά στο Gazzetta ο μάνατζερ του Κάρλος Μπεναβίδες, Χαβιέρ Ερνάντες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα