ΑΕΚ: Πήγε για πρωί Σαββάτου η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι λόγω χιονιά

ΑΕΚ: Πήγε για πρωί Σαββάτου η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι λόγω χιονιά

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πήγε για πρωί Σαββάτου η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι λόγω χιονιά

bet365

Οι προβλέψεις για χιονόπτωση αλλάζουν το πρόγραμμα της ΑΕΚ. Αντί για απόγευμα, οι κιτρινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το πρωί του Σαββάτου.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα των play offs με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή (13/3), με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βράνιες και Σιμάνσκι, ενώ ο Σάκχοφ έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις καθώς έλειπε με άδεια.

Μετά το πρόγραμμα το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα, υπήρχαν σκέψεις η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου πριν το ντέρμπι να αλλάξει και από απόγευμα στις 17:00 να πάει για το πρωί. Κι αυτό γιατί οι προβλέψεις μιλούσαν για χιονόπτωση στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου, κάτι που θα έβαζε σε κίνδυνο την προετοιμασία της Ένωσης παραμονές του αγώνα.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο το βράδυ της Παρασκευής αποφασίστηκε οι παίκτες να προπονηθούν στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου στις 11:30 ώστε να είναι σίγουροι ότι θα αποφύγουν οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους».

Στα θετικά είναι το γεγονός ότι πέραν των γνωστών απουσιών που προαναφέρθηκαν λόγω καρτών, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του δίχως άλλα προβλήματα καθώς όλα τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που έλαβαν χώρα για το ντέρμπι ήταν αρνητικά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα