Αναστασίου: «Να μας εξηγήσει ο κ. Ευαγγέλου για τη φάση του Καρέλη εάν υπάρχει δυναμόμετρο» (vid)

Newsroom
Αναστασίου: «Να μας εξηγήσει ο κ. Ευαγγέλου για τη φάση του Καρέλη εάν υπάρχει δυναμόμετρο» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τοποθετήθηκε τόσο για τη γρήγορη αλλαγή του Μόρσεϊ όσο και για τη φάση με το τράβηγμα στον Καρέλη στην περιοχή του Βόλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου είπε στη COSMOTE TV για:

Το ματς: Δεν είχαμε καθόλου κίνηση στο επιθετικό τρίτο. Μετά την είσοδο του Ντουάρτε είχαμε παραπάνω κίνηση. Στο τέλος δεν κάναμε καλή διαχείριση και ενώ είχαμε τον Μαλή με κράμπες. Στο τέλος μπορούσε να σκοράρει οποιοσδήποτε. Δεν δείξαμε θεωρώ από την πλευρά μας παραπάνω πράγματα μεσοεπιθετικά.

Την αλλαγή του Μόρσεϊ και τη φάση με τον Καρέλη: Δεν είχα εμπιστοσύνη στον διαιτητή (για την αλλαγή του Μόρσεϊ). Θεωρούσα πως στην επόμενη φάση θα τον αποβάλλει και έπρεπε να προστατέψω την ομάδα. Θέλω να μας εξηγήσει για τη φάση του Καρέλη ο κ. Ευαγγέλου εάν υπάρχει δυναμόμετρο. Εάν υπάρχει τράβηγμα είναι πέναλτι. Να μας εξηγήσει εάν υπάρχει δυναμόμετρο να ξέρουμε και εμείς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα