Σάκχοφ: Δύσκολες ώρες για τον Ουκρανό μέσο της ΑΕΚ, η ετοιμόγεννη γυναίκα του βρίσκεται στο Κίεβο

Σάκχοφ: Δύσκολες ώρες για τον Ουκρανό μέσο της ΑΕΚ, η ετοιμόγεννη γυναίκα του βρίσκεται στο Κίεβο

Newsroom
Σάκχοφ: Δύσκολες ώρες για τον Ουκρανό μέσο της ΑΕΚ, η ετοιμόγεννη γυναίκα του βρίσκεται στο Κίεβο

bet365

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γεβγέν Σάκχοφ καθώς η ετοιμόγεννη γυναίκα του βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της στο Κίεβο, με τις βολές των Ρώσων να βρίσκονται πλέον αρκετά κοντά.

Μια δύσκολη ημέρα ξημέρωσε σήμερα για όλο τον oυκρανικό λαό, έπειτα απ’ την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν, για εισβολή των Ρώσων στρατευμάτων στην πατρίδα τους.

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις με σφιγμένο το στομάχι, αλλά στην ομάδα της ΑΕΚ, υπάρχει ακόμα ένας παραπάνω λόγος να ανησυχούν και να συμπαραστέκονται στον ουκρανικό λαό.

Ο μέσος της Ένωσης, Γεβγέν Σάκχοφ ζει τον εφιάλτη καθώς η ετοιμόγεννη γυναίκα του βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της στο Κίεβο με τις βολές των Ρώσων να βρίσκονται πλέον αρκετά κοντά.

Οπως είναι λογικό ο 31χρονος άσος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και βρίσκεται συνεχώς στα τηλέφωνα, παρά το γεγονός ότι την Πέμπτη (24/02) προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στα Σπάτα.

Απαντες στην ΑΕΚ βρίσκονται στο πλευρό του Σάκχοφ και ευχές όλων να σταματήσει άμεσα η εισβολή στην Ουκρανία και η σύζυγος του μαζί με το μωρό να μην κινδυνέψουν.

Ασφαλής στη Ζαπορίζια ο Νταντσένκο

Από την άλλη, ο Όλεγκ Νταντσένκο ο οποίος αγωνίζεται στην Ουκρανία και τη Ζόρια Λουχάνσκ, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. βρίσκεται μακριά από την εμπόλεμη ζώνη. Η Ζόρια παίζει στη Ζαπορίζια, μετά την αποχώρησή της από το Λουχάνσκ από το 2014, όπως και η Σαχτάρ Ντόνετσκ παίζει από το 2014 στο Κίεβο.

Εξάλλου το πρωτάθλημα στην Ουκρανία δεν θα συνεχιστεί, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, μετά το γεγονός ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα