ΑΕΚ: Ισπανική εταιρία καταθέτει πρόταση παρουσίασης της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena»

ΑΕΚ: Ισπανική εταιρία καταθέτει πρόταση παρουσίασης της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena»

Newsroom
ΑΕΚ: Ισπανική εταιρία καταθέτει πρόταση παρουσίασης της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena»

bet365

Η εταιρία παραγωγής με έδρα την Ισπανία επισκέφτηκε πρόσφατα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ αναμένεται να επισκεφτεί και το «Σεραφείδειον» στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την είσοδο στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena». Στο νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε την εβδομάδα που πέρασε η μεγαλύτερη ισπανική εταιρία παραγωγής και παρουσίασης σταδίων που θα καταθέσει πρόταση δημιουργίας της αναλυτικής παρουσίασης του γηπέδου.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ισπανικής εταιρίας εντυπωσιάστηκαν από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με 3D παρουσίαση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων.

Η συγκεκριμένη ισπανική εταιρία ήταν εκείνη που ετοίμασε το τελικό σχέδιο της παρουσίασης του Metropolitano της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και του νέου γηπέδου της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ισπανική εταιρία παραγωγής σκοπεύει να πραγματοποιήσει επίσκεψη και να κάνει ακριβώς το ίδιο και για το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Επίσης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε η τελική παρουσίαση των εντυπωσιακών σχεδίων και της τελικής μελέτης για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα στεγάζεται το κτίριο της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena».

Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ

Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα