ΠΑΟΚ: Το «όχι» της Μάλαγα στα 2 εκατομμύρια για τον νεαρό Κέβιν

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το «όχι» της Μάλαγα στα 2 εκατομμύρια για τον νεαρό Κέβιν

bet365

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Μάλαγα απέρριψε πρόταση δύο εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ Κέβιν, που ήθελε να φέρει στην Τούμπα ο Ζοσέ Μπότο.

Ο ΠΑΟΚ «ψάχθηκε» σε συγκεκριμένες αγορές για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, εκεί όπου δεδομένα υπάρχει έλλειψη κάτι που φάνηκε από τη χρησιμοποίηση του Αντρέ Βιεϊρίνια ως αριστερός χαφ-εξτρέμ στον αγώνα της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (0-2).

Ο Ζοσέ Μπότο κοίταξε έντονα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την ισπανική αγορά. Και σε συγκεκριμένες ηλικίες. Εστίασε την προσοχή του στον 21χρονο διεθνή Μεξικανό Ντιέγκο Λαϊνέζ της Μπέτις, ενώ όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ της Μάλαγα, Κέβιν Βιγιόντρες.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής κατέθεσε πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Κέβιν, ωστόσο η προσφορά κρίθηκε χαμηλή και απορρίφθηκε από την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Ο ισπανικός σύλλογος έχει αλλάξει πολιτική στις πωλήσεις ποδοσφαιριστών το τελευταίο διάστημα γι’ αυτό και απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον 20χρονο winger κρίνοντας χαμηλή την προσφορά.

Πριν από δύο χρόνια η Μάλαγα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε να πουλήσει στη Γρανάδα τον Αντονίν για μόλις 1,5 εκατομμύριο προκειμένου να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της.

Ο Κέβιν ανέβηκε το καλοκαίρι από τη Μάλαγα Β΄ και έχει στην πρώτη του χρονιά στην πρώτη ομάδα 23 συμμετοχές στην 2η κατηγορία της Ισπανίας. Πρόκειται για έναν εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά, έχοντας την ικανότητα να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυο του πόδια και δυνατά χτυπήματα.

@Photo credits: malagacf.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα